2016. szeptember 18., vasárnap

This is the end - Blogzáró (ön)kritika


 

This is the EndItt a vég, nincs mese.... Tudom, sokszor bedobtam már a törölközőt a blogban, de most már tényleg nincs tovább. Akit egyáltalán érdekel az indokok egy része, az Singapore-ban megtalálja ....azaz az elején, aki meg ezt a részt ez "zizzzz"-es egérgörgő pördítéssel átugraná, annak röviden ennyi:

"Leltár miatt zárva"


...na jó nem. De majdnem.
Röviden és (majdnem) tömören a lényeg, hogy kb másfél-két év után vettem észre, hogy "beleszoktam a tutiba". Örök érvényű mondás, hogy "a jót könnyű megszokni", ami blogíráskor szívás, mert pont azt a kontrasztérzéket veszted el idővel, amiért az egész blogot kezdted. 
Innentől tehetsz úgy mint sok honfitársunk, és folyamatosan csökkenő minőségben szép lassan egy semmitmondó kalap szarrá degradál minden bejegyzésed, de te azért rendületlenül kitartasz... Általában azért, mert nem veszed észre a minőségromlást, és még magad is elhiszed, hogy bárkit is érdekel, hogy "áktuell" a kis Petikének nehéz-e az iskolatáskája külföldön, vagy hogy a megmikrózott Uncle Ben's rizottód, meg az emeletes palacsintád hogy néz ki...


Kedves e-migráns honfitársam, ki kell hogy ábrándítsalak:
"NEM, öreg, lerágott csont hogy siratod az otthoni túró rudit, a lángolt kolbászt meg az erőspaprikát, a kis Petike meg Kazincbarcikán ugyanúgy pityeregne az első nap után a suliban, maximum otthon gyorsabban tanulna meg az első hét végére szóismétlés nélkül káromkodni.... Az se hat meg senkit, hogy Zürich alsón eddig mindig eltakarították a havat a 82c alsóbbrendű útról, idén meg késnek vele és most átázik a kis cipőd amiben a reggeli Kozelért battyogsz a helyi CBA-ba!
 ....nem, ez nem vicc, a Kozelt kivéve ezt olvastam valakinél :-P
De mielőtt elvesztenéd a fonalat.... Szerinted ha a Blogodban Oxford helyett Ózd-alsó szerepelne, vajon rákattintana-e bárki is? 
Naugye.

Ha meg nem tudsz már olyan infót, tippet, vagy tapasztalatot beleszőni a mondandódba ami másoknak is hasznos lehet, akkor spórolj inkább netes tárhelyet olyan dolgoknak amik mindenkit érdekelnek - a cicás videóknak és a HD prornónak, - és tedd meg azt, amire az igazán nagyok, mint a 97 éves Madonna és Stadionépítő Viktor sem képesek: FEJEZD BE!
Elég volt.

Ok, de hogy?

...mondjuk úgy hogy nem írsz többet? :-P
Nem rossz választás, sőt ha eddig is többnyire a 9 rétegűre sikeredett Caffe Lattéidről írtál, akkor a legjobb is. Tuti zárásnak még beszúrhatod a kaják királyát egy kis bokeh-effekttel és meg is vagy, ennél több lájkot garantáltan nem kapsz semmire:


Ha valami összetettebb, összefüggő témáról írtál, mondjuk PONT emigrálás témakörben,és a fentebb írtak alapján komoly fáziskéséssel jutsz el tudatilag oda, hogy rájöjj, EZT már nagyon nem kéne erőltetni, már többnyire késő... Még a csütörtök délelőtti TV-Shop is érdekesebb, mint a legutolsó bejegyzésed, úgyhogy ha nem akarsz szó nélkül elkullogni, mentsd a menthetőt!

Bár "a pelenkavásárlás nehézségeiről külföldön"-re még Spielberg-nek is nehéz lenne frappáns csattanót írni, ha az életed annyira érdekes mint egy lepketenyésztőé, nyugodtan vegyél példát a kedvenc filmjeidből, és dobd be a hirtelen elvarrott váratlan szálat:

"Hihetetlen, hogy még itt London-alsón is vannak olyan pofátlan boltosok, akik szemrebbenés nélkül, mosolyogva eladják neked a savanyú tejet! 6 hónap ittlét után már majdnem befűztem a szomszéd Gizit, úgyhogy jobb ha a 34Nm-es albérletbe' nem robbantok egy fröccsenőset a közös klotyóba. Így viszont marad az öreg George pottyantósa a kert végében... A francba és persze hogy megint esik! ...Na mindegy... Ma tuti bejön a tippmix, és utána.... ÚRISTEN!!! MI A FASZ EZ???? ÁÁÁÁÁÁáááááhhh!!!!"

TA.. TA... TAAAAAA!!!!
TESSÉK!
Tiszta Hollywood!

Erre tuti emlékezni fognak otthon a faluban, te meg majd röhöghetsz, mikor szegény anyád felhív pánikolva, hogy a piacon hallotta a Rózsikától, hogy a fiát megette Londonban valami gyík :-P

...mitagadás, egy darabig én is gondolkodtam, hogy ezt válasszam, de tisztességes filmmániásként zárásnak inkább bedobom inkább a szórakoztatóipar másik aduászát: Jöjjenek akkor a:

Kimaradt jelenetek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése