2017. november 5., vasárnap

Péniszcsökkentés Valhallában - Vissza a Dolomitokba (Part 3)



Ok, értem én. Megtaláltad ezt a linket valami reklám alatt, jobb esetben valami fórumon ajánlotta valaki, DE!!!

...de ez NEM a blog eleje, de még csak ezen túráé sem!
úgyhogy ha nem akarsz valami összefüggéstelen szemetet olvasni, akkor kezdd legalább az adott sztori elején - itt -

azoknak meg, akik becsülettel végigolvasták az előző 2 részt, íme a folytatás:


*bipp*

"....Áhhhh..... Motorosként nincs is jobb, mint az olasz dolomitokban napsütéses reggellel erre a kilátásra ébredni:"

*Hukk - afaszom...."

(akinek nem villant be az idétlen időkig-es poén, sürgősen foglaljon be egy félreeső klotyót a céges "ebéd utáni rehab" flottából és nézze meg - ezt -  "tűzvédelmi oktatás / 8D report" kamuval az outlookjában)

...nem, nyugi, a tegnapi nap- és főleg este után nem a klotyót csókolgatva ébredtél, becsületedre legyen mondva, az is valami, hanem itt:


...DE...
a fent említett porcelán oltárt mégis megtalálva, miközben megformázod Auguste Rodin "gondolkodó ember"-ét van neked 3 jó hírem:
1: az hogy "mi az élet értelme" és "mi a fasz történt tegnap" az most mellékes....
2: annak ellenére hogy az előtted látható fürdőszoba alapján ébredhettél volna egy '70-es évek-béli pornófilm statisztájaként, VAGY a jelenben egy varrattal az egyik veséd helyén, nem kell aggódnod, még minden szerved megvan, és ez csak szimplán retro design:


3: tényleg az olasz Dolomitokban ébredtél! Ráadásul - itt -

.....bakker... kattints már a linkre, nem kerül pénzbe :-P

Szóval: itt vagy 5, (többnyire) világhírű olasz Passo csomópontjában

*hukk*

...és lassan már emlékszel... "
Beugranak a tegnapi csaták emlékei, és leesik, hogy ...még nincs vége:


Nem, nem, NEM

Mondom NEM!!!

Tegnap vagy 4x majdnem meghaltál,
vagy 6x lett vonalkódos az alsógatyád,
arról nem is beszélve hogy a nap második felében bár a többiek azt hihették hogy bugizol a sisakodban szóló zenékre, az csak a felső-tested által előadott "epilepsziás roham dance" volt a 88-adszorra látott "életed filmje" legjobb jeleneteinek szüneteiben.

Szóval nem.

Ma nem dőlök be senkinek, faszom a Valhallába, nem harcolok én itt Rossi gyerekeivel, meg Marquez klónjaival a hágókon! Első sorban azért hoztam ide a "csapatot" hogy megmutassam nekik a Dolomitok legszebb részeit, és ehhez nem kell Ghost Rider tempóban, lángoló hátsó gumival, aszfaltot szaggatni.

Nem.

"Ma nyugis tempóban fogunk Cruise-olni, és szépen, nyugiban, majrécsíkmentes alsógatyával abszolváljuk az utolsó napi szakaszt":


...Tibor... Tibor...
Elhiszem hogy a struccpolitika az élet szinte minden területén beválik, de elfelejted, hogy a következő 70km-en még Vallhallában vagy, és bár távban ez tényleg nem sok, nem valószínű, hogy a hegyek varázserejét csak úgy el tudod majd hessegetni...


...De legyen ahogy akarod, dugd vissza a kezed/fejed a bilibe, azt hátha szerencséd lesz és jól sül el az egész...

Na gyerünk, ideje egy utolsó búcsút venni a hotelünktől:


És irány a mindössze 4km-re található - Alleghe - ami már 6 éve a bakancslistám top 10-es listájában van, nem véletlenül:
Hallstattól mindenki olvadozik, 10-esével járnak oda a Japán turistabuszok, pedig ez az olasz falucska hegyben, látványban, és hangulatban is rátesz egy lapáttal:




Ha kocsival jönnél erre, megéri rászánni egy pár órát, és sétálni egyet a környéken, de nekünk sajnos nincs annyi időnk, úgyhogy csinálunk pár képet a hangulat kedvéért, :



és indulunk tovább, mert vár a  - Lago di Fedaia - és persze a partja mentén haladó Passo di Fedaia!
Utóbbi ha dél felől érkezel, kicsit becsapósan, enyhén csalódást keltően indít, mert ok, van itt is "húúúvazzeg" háttér-hegy,:


...részfaszú bagoly, meg lomtalanítási oltalom alatt álló acélsas:


és persze nem rossz kanyarok:


de a hágó tetejére felérve, jó eséllyel egy passzív fintorgás tekintetében csak egy "behhh... hát ez egy kalap szar" szalad majd ki a szád szélén:


Nos barátom, nem is tévedhetnél nagyobbat!
Vittelek én már szar helyre valaha is?
Ugye hogy nem!
Szóval még mielőtt véleménynyilvánításként idevizelsz a tábla tövébe, inkább bízz bennem még egy 3 percig, és menj tovább ameddig el nem éred a tó partot:





2D-s képekkel persze nehéz visszaadni a valóságot, de jó eséllyel már itt koppan majd az állad a tankon, egy "azzzztakurva" kíséretében. A igazán jó hír viszont, hogy a Fedaia meglepetése nem is ez a látvány, vagy a mindenki által annyit emlegetett alagutak:


 hanem Ez:


...Azaz hogy a - Lago di Fedaia - , egy Mesterséges tó, amit egy brutál duzzasztógát tart a hófödte hegycsúcsok között:

És ha még ettől se szarod össze magad, mit szólsz ha azt mondom, hogy ezen a gáton lehet motorozni?!
Ráadásul mindezt olyan körpanorámával hogy az ámulattól még a standard "baaazdmeg" is kimarad, és csak néma karácsonyi ponty-ként tátogsz majd bután vigyorogva :





Végül, de nem utolsó sorban pedig, hogy meglegyen a cseresznye a szupercsokis-extrahabos-fagyid tetejére, állj meg a gát közepén az 1m-es drótterasznál:


 és nézz le:

...majd ha sikerült bevizelned a tériszonytól, akkor kukkants ki előre a völgyre:
Az a messze halványan fehérlő sziklacsúcs ott a távolban a Passo Pordoi teteje:


 ...és a jó hír, hogy PONT ARRA MENTEK :-)

...

...igen ám ......DE...

Odin már az ókori kelták körében is Veteránnak számított, (igen az akkori kelta motorosok körében is :-P ), Juszuf se ma kezdett sütit osztani a cserkészlányokkal, és valahol itt, a hegyek tövében továbbhaladó út alatt legyűri őket Vallhalla varázsa...: Nem hirtelen kattannak át nyélgáz-gyilok módra, inkább szép fokozatosan, amolyan Dr. Jekyll-hez mérten:
"...tegnap fasza volt, de ma nyugisan nézelődve gurulunk egyet békében"
(kis szemtikkezés)* - ..."eeez egy fasza út, lehet itt menni kicsit tempósabban is!"
(egy arc rándulás...)* - ..."csak kielőzöm ezt a Focus RS-t, fasznak tötymörög itt 100-zal lefele... utána majd visszalassítok egy kk... kk... kicsit..."

...és valahol itt jön utolsó cseppként / a saloon-ban kilöttyentett whiskyspohárként - Guseppe 1200 GS amatőr incselkedése a végzettel, mikor egy "Chi è il re?! - Ki a király?!" kurjantás kíséretében ráelőz Odinra...
...Bár én ezt a részt már fél fényévnyi távval hátrébbről már nem láttam, de tuti így történt, hisz' a Cowboy filmekben így kezdődnek a kocsmai bunyók is, mikor Bud Spencernek kiütik a kezéből a babos tálat...: Csak elképzelni tudom ahogy Odin - mint aki csak erre a szalmaszálra várt -  egy fél vigyorral csak ennyit szól a sisak alatt: " ....te kis hülye.... EZT nem kellett volna...!" és BOOMMM:


...eltűntek a hipertérben.

és mit teszünk mi Kebab Juszuffal?
Nos... amit bármelyik Bosszúálló tenne:
Nekem épphogy kiszalad a szám szélén sziszegve egy "nnnnabazdmeg" mikor Juszuf a Superduke-on koppig rántja a gázkart egy "VALLHALLAAAA!!!" csatakiáltással, és mennydörögve kilő a szörnnyel...
Nincs mit tenni, képzeletben keresztet vetek, a fülemben lógó headset-en kettőt léptetve beteszem a - Vicetone - California-t (kattints rá a hangulat kedvéért) és NAGYGÁZ!

Nesze neked - RAGNARÖK - (és mivel tudom, hogy úgyse kattintasz a linkre = Armageddon Vallhallában)

A Canazei-Passo Pordoi közti szakaszon, az első hosszú- májusi hétvégén megtapasztalod mit jelent ez igazából:
Öreg... Mondtam már, Ez nem "sima" mély víz, ez a mexikói cápaöböl!!
...és te Direkt jöttél IDE PONT EZÉRT!

Gyerünk!
Gázt neki!


KÜZDJ!!!
Akkor is ha Ghost Rider úgy előz rád dupla tempóval Sliccgumis Superduke-on, hogy a vállatok majdnem összeér:


Akkor is, ha Batman tol le egy 600LE-s mattszürke Lamborghini Huracan-nal:


KÜZDJ FASZOM!!!
Gyerünk, Gyorsabbnak KELL LENNED!!


Na, karcol már a vállprotektor a kanyarban?
Nem mi?


NEM ÉRDEKEL HOGY MEGINT BESZARTÁL, mondom 
GYORSABBAN!!!!

Gyerünk, FELEJTS EL MINDEN MÁST! 

GYORSABBAN!!!

...

...Itt, 3 kanyarral a csúcs előtt, miközben húsvéti kocsonya szaggal és fizimiskával (hájtól hullámzó remegéssel) küzdesz a becsületedért, és a motoros istenek elfogadó biccentéséért, még nem sejted, hogy mekkora meglepetés vár a tetőn:


Nyugi, én se hittem el az elején: Odin csak fél perccel előbb ért fel mint te, most áll csak félre a parkolóba!!

Nem érezni a súlyát mi?

Akkor mondom így, ok, Vincent Van Gogh egy nyamvadt ecsettel festett vászonra, te meg megkaptad a NASA szerverparkját és a fullextrás legújabb Photoshop-ot (internet eléréssel hogy legyen honnan alapot lopni) és megpróbálhattál a nyomába érni.
Lenyomni?
Hülye vagy?!
Ha ESÉLYED lett volna lenyomni, akkor most a te macskás selfie-jeid lennének kiállítva a Párizs-i Louvre-ban, nem pedig a Csillagos éj... (jobbra) Persze, hogy nem nyomtad le, de a NYOMÁBA TUDTÁL ÉRNI!

...öreg...

...tudod mit jelent ez?
Azt, hogy annak ellenére, hogy az bár a Motumbo (NE keress rá Google-ban) méretű pöccsel indultál egy 6,5 milliós Superduke GT-n, amiből az első nap felére már csak 2cm maradt VALLHALLA Isteneinek köszönhetően, a 2,5 nap határaidat feszegető élet-halál küzdelme meghozta az eredményét: 

...+2cm...

...juhhú! "Újra tudok 2 ujjal vizelni!" :-P :-)


Búcsú Vallhallától


Mivel mostanra lejárt az előző szám, a hangulat kedvéért inításként tedd be a zárószámot: - ezzel a linkkel - majd képzel el EZT:

Fent ültetek Vallhalla tetején, és az elején még vigyorogva, aztán egyre csöndesebben iszogattátok a Cappuchino-t, miközben James Bond egy szürke Aston Martinnal kergetett 3 Lamborghini Gallardót lefele, de egyikőtök se kapkodott a fényképezőgép után...
Lassan ugyanis mindenkinek leesett a tantusz:

19,3km múlva vége a dalnak:


Visszaértek a motoros mennyország kapujához, és kevesebb mit 100km-nyi landstrasséval később a valóság visszaránt a 400km-nyi mocsok autópályák szürke hétköznapjaiba...

Legszívesebben persze megzakkant veteránként itt üvöltenéd térdre rogyva hogy:
NNNEEEEEMM


majd telefonon eladnád minden otthoni ingóságod pár száz liter benzinért cserébe, hogy a századik kanyar után valamikor majd októberben itt fagyhass-halhass meg a HEGYEN, de Vallhallában (sajnos) némi tartás is ragadt rád, úgyhogy szó nélkül felhörpinted a maradék kávéd, majd egyszerre emelitek a sisakokat, és elindultok...
...de már nem 400-zal...,
...hanem csak szépen táncolva a kanyarokban:



...otthon pedig beteszitek Ezt a képet a céges gép hátterének:


és mire észbekapsz, már bekattantál és rendes "háborús veteránként" csak ezt mantrázod:

....VISSZA KELL MENNEM!!!

VISSZA KELL MENNEM!!!

...HÍV A HEGY!!!










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése