2019. október 5., szombat

Sakkjátszma a jövönkért - Menni vagy maradni?




Kedves olvasó és persze te Tibor,
Most megint egy "olyan" rész jön, amiben motorokról és útvonalakról max érintőlegesen lesz szó (vagy inkább egyáltalán nem), viszont nem hagyhatom ki, mert a történet, a teljes sztori fontos részét alkotja és magyarázatot is ad pár korábbi bejegyzés eldurvuló stílusára.
Ennek megfelelően és a témához illően ezért vagy 2-vel visszább tekertük a kreténség potmétert, úgyhogy aki két sörrel a kézben vigyorogva arra számít, hogy továbbvisszük az előző részek hangvételét az most - legalább erre a részre - ki kell hogy ábrándítsam.

NE! Tedd le szépen a laptopot Tibor, és a Kozelt se b@szd bele a tévébe, mert azt semelyik biztosító nem fogadja el "Földrengéskárnak" :-P
Tudom, tudom: "hogy a rézf@szú bagoly húzna rá a rozsdás-sorjás p()csére te szerencsétlen Sorosbérenc!"
Nos, mint mondtam sorry, de ígérem jön majd még "normális" tartalom is....

...

...ja és még valami...
...Ahhoz hogy ennek a résznek rendesen értsd a súlyát, el kéne olvasnod - ezt a részt (link) - még egyszer. Tibor, te káromkodhatsz tovább, de nyugodtan leszállhatsz a woodoo babám fejéről, mert egyrészt elhiszem hogy főtt-tojást és hal konzervet reggeliztél ...tegnap, másrészt meg elfelejted hogy trágyaszaggal engem 6 év osztrák faluvidék után nem igazán tudsz ijesztgetni...
Nem, ezen neked is át kell rágnod magad, mert időrendi sorrendben ez a rész volt a 4. évad vége, és ez az egyik trigger-je ennek a teljes mostani évnek.
De kezdjük az elején...

Nem, tavalyi sminklefolyós-toroktisztítós húzása után Főbérlő Franz-cal azóta sem lettünk újra barátok.
Azaz félig...
Elsősorban az ő részéről persze.
De inkább azt mondanám a kapcsolatunk olyan lett mint az átlag filmes-tinilány-barátnőké: Ha nem muszáj nem beszéltünk egymással, amikor muszáj volt, azt a fél percet kibírtuk vigyorogva, én meg miután az ő woodoo babájának egy szalámiba csomagolt nyúllábat tuszkoltam az alsó kimeneti nyílásába, az így született kis Frankensteint kihajítottam a mezőre a habos szájú rókáknak EU konform stresszlevezető játéknak.
Azon a tényen viszont ez sajnos nem változtatott, hogy így a 40-hez közeledve az idő amúgy is gyorsabban telik - főleg ha az ember néhány sörös-rekesznyi pálinkával rá is segít egy kicsit - szóval így nagyjából 2-t pislogtam és eltelt egy év.
Egy teljes év.
Ez pedig a történet szempontjából azért fontos, mert Főbérlő Franz-nak a tavalyi szopóálarcos sakk-matt-ja után, az akkori megállapodásunk szerint jelentkeznie kellett volna hogy akkor idéntől mennyit emel(ne)...
Persze írásban hogy később ne legyen "feszültség az eltérő szövegértelmezés miatt"....

Hogy ezt megtette-e?


Haha... ez jó volt öregem, tényleg...
Naná hogy nem.
Persze hogy megint mi kezdtük el pinggelni június elején hogy "héééjj Lieber Franz, wiegeht´s und wattafakk? Mennyi lesz az annyi?"

Hogy kaptunk-e választ?
Hát... ja...
Nagyjából a 3. E-mailre kb egy hónappal később jött a Franctól várható sunyin altató rizsa: "óóóó, nem kell sokat variálni, jók vagyunk így, csak a garázsra meg a nálam jegyzett és tőlem beszedett közmű átalánydíjakra fizessetek 20+20 Eurócskát és jók vagyunk...

*gyalog üti a futót*

Peeeersze öreg, a leírt szerződést MEGINT NEM módosítjuk, te beszedsz a havi húszassal 240 eurót egy évre a közműdíj különbözeti kontóra és MEGÍGÉRED hogy a jövő évi éves elszámolás ennyivel kevesebb lesz mi??? MEG HOGY A GARÁZSRA NEM TALÁLOD KI 2 ÉV MÚLVA; HOGY MÉGIS MÍNUSZOS VOLT NEKED A BULI ÚGYHOGY FIZESÜÜÜÜNK (*kropp-kropp-kropp - gurul: yess 3x 6-os --> ) ...Ezernyóóócat!


"NA TUDOD KIVEL KEZDJ EL MEGINT BA.....!!

"ÁÁÁcsi Maaargit, nyugi..."
"Ne feledd, számítottunk ilyesmire...."
"Vigyorogj szépen - nem vicsorgást mondtam - és NEM, NE KÜLDD EL NEKI EZT A KÉPET,:


csak írd le szépen a köcsögnek: Lieber Franz. OK. Danke & csüsssz."

*huszár üti gyalogot*

És tudom, hogy most majd' szétcsesz az ideg, de vegyük át még egyszer a "terv"-et:
1: Főbérlő Franz megmondta tavaly, hogy max még 3 évre hosszabbít szerződést, utána már kell neki a lakás ...VALÓSZÍNŰLEG, vagyis legkésőbb 2 év múlva úgyis költöznünk kell...

2: Innentől viszont már nem volt kérdés:
Lelépünk.
Idén.

Ha tovább várunk, ez a köcsög minden egyes évben megpörgeti majd a bullshit generátorra mókolt szerencsekerekét, és többet húz majd le rólunk, mint átlag Fideszes politikus a kórházi költségvetésből.

Gondolom most azt hiszed, túldramatizálok, pedig ha olvastad az előző részt, sejthetnéd te is, hogy ez a kipás-pajeszos-skót szerelemgyerek dörzsölt egy disznó és mivel tudja az itteni összes vonatkozó jogszabályt és trükköt, nemcsak hogy jó eséllyel lenyúlja a másik felét a kauciónknak - még egyszer mínusz 1200 - de ha mondjuk a tömörfa szuper bútorait amortizáció szinten ránk veri, az minimum még egy milla.
Az pedig a 7 év alatt 5500 tisztán bukott euró az összes költözésünk egyéb "normális" költségein felül.
...Na AZT már nem.

3: Ha már lelépünk - akárhova is - azt, hogy "HOVA?", azt csak és kizárólag elfogultság és részrehajlás nélkül, tisztán pénzügyi alapon döntjük el:

"Hol marad több a hónap végén?"

Szeretem Ausztriát - anno 10 pontba is szedtem hogy miért - de ha itt, ezen a környéken mostanra havonta 300 000 a lakhatásom, 25 000 a kocsibiztosítás 36 000 a motor +ez + az (akit érdekel annak - itt - egy kicsit régebbi de részletesebb listám) ....akkor ez egy idő múlva és összeadva rohadt sok lesz ám... Innentől meg nem kell tőzsde zsonglőrnek lenned, hogy - miután kijózanodtál - feltedd magadnak (megint) a kérdést:
"Héjj Tibor *hukk*...:"


Vagy inkább azt, amit a TV-ben is rendszeresen hallasz:
"Leépítés és költségmegtakarítás jöjjön, vagy rögtön az "outsorcing"?


Ok, akkor jöjjön a matek:

 a; a nagypofájú trollok első valószínűsített kérdése alapján, vagyis hogy: "mééénem költözöl egyszerűen valami occsóóbba te gyökér??"

Nos: gyors logikai játszma lesz, úgyhogy figyeld a kezem mert (nem) csalok:
I: - Ausztrián belül itt fizetnek a mérnököknek szinte a legjobban
II: - A KTM Salzburgtól 30km-re északra van, a nejem cége 40km-re délre, ergo MUSZÁJ ezen a környéken maradnunk.
III: - Mivel ez SALZBURG környéke, itt NINCS olcsóbb!!! - öcsém, ezt figyeld, 3 lépéses Matt :-P
...nem, ne is kezd!
...tudom, a Jenő haverod Salzburg közepén bérel 3 szobás, 80Nm-es, erkélyes lakást, kilátással a várra és afrikai szopóbékával a kis szobában, RÁADÁSUL mindezt csak 700-ért...

...Nos: jöjjön az egyik kedvenc mondásom:
Géza:

Másodszor meg, néha használhatnád azt a 2 mákszemmel töltött üres csörgőt a nyakadon, és ilyen idősen már te is tudhatnád:
"Ami túl jó üzletnek tűnik az általában kurv@ra nem az!"

Tudom, ha ez a bejegyzés valaha is megjelenik szélesebb olvasótábor előtt, tuti lesz 1-2 "megmondóember"aki fröcsögve üvölti majd hogy "DE VAN, DE VAN, DE VAN AZ ANYÁD P.CSÁJÁT!!!

Nos, Kázmér, megkönnyítem a dolgod:
1: 47-es vagyok :-P
2: Tudom, nem gondoltál bele, de lehet, hogy a haverod se hazudik, csak honatyáinktól tanulva ferdíííít egy piccccit.
Mert az a 700 az max "hidegen" annyi, ergo még rájön a Nebenkosten, Betriebskosten, kiskosten-nagykoszten és késssz: 1100!
Maradhat?
Nem?
Akkor South Park mintára: "Kérem adja át a helyét olyannak akinek VAN pénze!"

b; mehetnénk németbe' ! A Béjjemvénél lehet keresni 3000 Nettót a Géza mondta!
...ja... csak amit nyersz a vámon azt bukod a réven, mert az a lakás ami itt 900, az ott 1400, (köhh 2 szobáért) plusz messzebbről jársz haza anyádékhoz, + 2-2 óra oda-vissza, a hegyek is messzebb vannak, mindkét kocsit és a motort is újra forgalomba kell helyeztetni - az is kicsit többe kerül mint 2 girosztál - szóval neeeeeeem.... Nem nyert.

c; England! --> Hülye! Most? Brexit, autóipari leépítések, gyengülő font, rendszeres reptéri urológiai vizsgálat, kesztyű nélkül-száraz kézzel? Neeeem.... Nope.

d; Victorinox! Svájc! Milyen jó már? Ott is megvan a 3-4000 némi erőlködéssel...
Ja, de mínuszban ugyanaz mint Németországnál csak kétszeresen!
Öreg, ott már 6 éve a 300Ft-os mekis sajtburger 3,20Eur volt!
Arról nem is beszélve hogy egy rendes svájci úgy beszél "németül" mint egy részeg osztrák, akinek 3 karamellcukorka ragadt a szájába.... Kell ez neked? Ugye hogy nem....!

Te Tibi... lenne itt még egy lehetőség....
Nem, Margit felejtsd el!!
Ki se mondd! Tudom mire gondolsz, de nem megyek vissza Orbániába!
...de Tibi, azt mondtad, CSAK a matek számít!
...otthon nincs lakbér, már azon spórolsz 350-et, ha még ahhoz találsz valami giga főnöki melót 5-600-ért már jobban megéri! Plusz az legalább ismerős terep, tudoood, átlósan parkoló rokikártyás X5-ösök a mozgássérült parkolókban, piros-ladás Mágnesszemű Marlonbrando-karavánok minden lomtalanításkor, bombakráter-tenger aszfaltút címen, láva-hasmenéses aluljárós girosz, fokhagymás-lángos, túrórudi, ne máááár... Tök tuti lenne!

Ügyes próbálkozás Margit, de.....
1... Még a 2 héttel ezelőttit se hevertem ki teljesen:

2....
Nincs DE, legalább nézzük meg, hogy mit ajánlanak:

Ok, tessék:


 - Alföld: 350-450 de 150+rezsis lakbérrel a 200 hektár kukoricafölddel a háttérben.... Neeem.
 - Pilis: 250-400+büféjegy - ok, ott nincs lakbér nekünk, de ez 6 év osztrák bér után elég csirke, főleg úgy, hogy egy pár nem furnérlemezből extrudált kolbász - amiben más némi hús is van - kb 1800 még a Tesco-ban is :-P ...
 - Kisalföldi régió: 400-550, nem lenne rossz, de egy normális lakás megint vagy 170e körül van és hétvégén megint egy 70km sugarú gabonatábla közepén ülhetek, néha pár felhővel a háttérben.
Maaargit! Ez még egy 2D-s aranyhalnak is kimeríti az "ingerszegény mozgástér fogalmát"!
"Tibor, egy telhetetlen, negatív köcsög vagy.... és ha már olyan okos vagy, akkor erre felelj:"
 "Most akkor merre tovább?"

*bástya üti a huszárt --> patt?*
Nem.

Van még egy lépés ami szóba jöhet, bár piszok nehéz megjátszani:
Amikor összehozzuk az egymást nem metsző halmazok metszetét :-P
Kéne a német-fizu otthon, de kacsintós EU-s pályázat és Mészáros Lőrinc engedélyező biccentése nélkül...
Na?
Neked Mezei Mártonnak Fideszes párttagsági nélkül ez hogy lesz meg?
1, a cél már megvan, az jó:

2, Emlékezz: Te is tudod, EZ, csak úgy és akkor jöhet össze, HA:
 - külföldön dolgozol, jobb esetben olyan cégnél akinek van leányvállalata Magyarisztánban, (rosszabb esetben csak abban az országban ahol az adott cég anyavállalata székel.)
 - Hónapokig - sőt, néha akár évekig rá- ránézel a kinti karrierportáljukra és amikor keresnek ottani (német-svájci-angol-stb) főnököt, szakértőt, proktológust, tök mindegy, de többet mint egy portást vagy egy csikkszedőt MAGYARORSZÁGRA, akkor te bedobod, hogy Helllloooo, én itt vagyok x éve, de.... euróban folyósított kemény fizuért akár haza is mehetek.
Nektek kicsit olcsóbb, mint egy honfitársatok, plusz én beszélem a nyelvet, ergo a melósok nehezebben vernek át... És hogy nekem miért éri ez meg? Nos azért Jürgen, mert nekem így az anyacégtől lesz itteni szerződésem, itteni kondíciókkal és bérrel vili?

Na ez az Expat / Experte program...

Hogy mennyi az esélye hogy Te egy ilyen megszerzel?
Kb mint a skandináv lottónak... 1 a 7-8 millióhoz. Én az eddigi 3, OM szintű multinál ahol megfordultam 1 ilyen niggerről tudok. (Nem, nem vagyok rasszista és Tibor 3 sem volt Afro-Amerikai)
Na és nekem? Hehe...
Maradjunk annyiban hogy kb annyi mint alvó lajhárnak a brazil erdőtűzben...

.........nagyon nagyon nagyon kicsi.

De van.
És néha a nagy számok törvénye alapján még egy ekkora Chaplin-i pechvogel-nek is összejön
, hisz a matek kiadja...

...igen ám DE...

(látom nem maradt meg amit feljebb írtam... Ami túl jó üzletnek tűnik...)
"Ok Tibor, ne húzd már az időm, hol a bibi?"
"...nos... Tier 3-as autóipari beszállító keres Németországban, német termelésvezetőt, DNY MO.-i régióba Balaton alá... --> Na akkor jöhet a póker: egy ottani fehérgalléros, 40-es, diplomás Jürgen, 10 év tapasztalattal mennyiért költözne - az ő szemszögéből - Mordorba?


Nos... saccra 5-6000 Nettóért, úgyhogy MI beblöffölünk 4-et sziklaarccal, azt meglátjuk mi lesz..."

Na szerinted?
 ...nem, nem a triviális "Köszönjük, majd értesítjük"
Neeem.
Emlékezz, a 6. évad azzal indult, hogy "lehetetlen szintű f@szságok kellenek, különben a kutya se néz minket"

Na ez a mondat kb még Murphy barátomnak is megtetszett, (erről később bővebben) úgyhogy ERRE mondta most a sors azt, hogy oké öcsi, DE....:

Ennyi és nem több.

Nincs 13. havi, a 14. havit meg csak max nyugdíjban kapod (1x és krumpliban) ha legközelebb is Vikire szavazol.
 - lakástámogatás?
 - Mi?
 - Nem.
 - Ne szórakozz, ez egy ottani szerencsétlennek majdnem az éves bére, még mi nem kéne?

 - céges kocsi?
 - Öreg!
 - Mi Tier 3 vagyunk, mi nem jött át azon hogy 4 és nem több?
 - Ja hogy a nejednek is kéne valami?
 - Hát... itt a környéken van pár QM-es meló 230e körül...

Hogy mi lett a vége?

Nos, 2x14 havi osztrák fizu még a magasabb lakbérrel is nyer. Kevéssel, meg kell hagyni, de - ha hozzáveszed a munkakörülményeket, az elvárt munkaidőt stb., mégis pont annyival hogy a végén nem-et kelljen mondanod a dologra.

*Huszár üti a bástyát - Sakk!*

És hogy ez az egész hogy a francba függ össze a bejegyzés elejével?
Úgy hogy a "játszma" ott kezdődött és mindettől függetlenül MÉG tart.
Szóval költöznünk KELL, mert Főbérlő Franz a végén úgyis nyerne, viszont maradunk Ausztriában mert MINDENT összevetve egyenlőre (krumpli ide-vagy-oda) még mindig EZ éri meg.

"Ok, te kretén, de miért magyaráztad ezt a sok blablát hozzá? Eleve az elején júliusról beszéltél, ahol az öreg bemondta a + 40-et, erre ti MAJD kerestek lakást, valamikor MAJD költöztök valahova trilliókért, mit kellett ehhez a hülye sakkos duma?"

"Nos Tibor... Azért, mert tisztességes filmmániásként sikerült az okosabbaktól tanulnunk és a 6. évadra behoztuk az Ocean´s 11-filmes trükkjét: a Time Warp-ot"


"Mire ugyanis főbérlő Franz-éves elszámolásához értünk, a fenti terv már rég pörgött, és a mi játszmánk már eldőlt....
"Az hogy külföldre megyünk-e, az is, hogy hazaköltözünk-e, az is, az hogy végül itt maradunk, az is, és hogy itt keresünk, más lakást, 2 garázzsal, a Províziós díj (ingatlanközvetítői költség kb 2-2500Eur) nélkül az is. Mire ez a kretén kinyögte a +40-et júliusban, nekünk már élő szerződésünk volt az új lakásra, így a július elejei "Oké-nket" az öreg vigyorogva bezsebelte, majd júli 31.-ével megkapta ajánlott levélben a bérleti szerződés felmondását.

És hogy ez miért nagy cucc?
Öreg, te nem nézel filmeket vagy mi?
Az időzítés és a csattanó miatt!

1: a tavaly újrakötött szerződésünk standard jogi kitétele, hogy 1 évig nem mondhatunk fel, az Júli 31-el napra pontosan letelt, ergo itt nincs fogása rajtunk
2: tavaly leírattam a k*csöggel hogy a rólunk akkor legombolt 1200 az a megkezdett évet, vagyis a mostanit is fedezi, és egyéb költséget erre az időszakra nem számolhat fel.
3: Augusztus elején mikor megkapta a papírt a legtöbb cég a 3 hetes nyári szabadságolásokat épphogy megkezdte, ergo a kutya se jön majd ide lakást nézni, mert az osztrákok fele Mallorcán csücsül, a másik fele meg Horvátországban - beleértve az ingatlanost is akinek a lakást kéne mutogatni a következő lehetséges bérlőknek...
4: Egy év alatt utánajártunk a törvényeknek rendesen, így amikor majd az átadásnál bepróbálkozik a parkettakarcokkal a kib*tt fenyő parkettáján, vagy egy "kötelező kifestetéssel" (ami kb 2018-ig jogszerű lett volna de eltörölték), akkor teljesen őszinte nyugalommal röhögöm pofán.
5: Szeptember közepétől pedig - amikortól az első "fecskék" meg-megjelentek nézelődni, segítettünk Franz-nak annyit, hogy a lehetséges utóbérlők az első 2 hétben egy már csak részben bútorozott- de kartondobozokkal teli / káosz-közeli lakást lássanak, aki pedig még így is érdeklődött volna, annak pusztán őszintén válaszoltunk a kérdéseire:
 - Nem hangos a focipálya? - Az nem, de a harang az kurvára és vasárnap már reggel 6-kor kezdi.
 - Ha ilyen szép napos a terasz meg a szobák, nem meleg ez nyáron? - De, rohadtul, ezért kell napvitorlát kiakasztani minden reggel, mert különben 38Fok lesz a lakásban is. Főzni nem is tudunk Augusztusban.... stb stb...
6: Még ha nem is utálnám ezt a fillérb@szó gyökeret LEGALÁBB annyira mint fideszes politikus az oknyomozó riportereket, akkor se állna érdekemben túlzottan utóbérlőt találni, mert az új lakást csak októbertől vehetjük át... szóval szerencsére úgy mondhattam fel ennél a gyökérnél hogy nem kell duplán fizetnem, úgyhogy:

*nesze a Matt-od te paraszt!*

Ha ugyanis október végéig nem veszi ki senki ezt a pecót, a novembertől-áprilisig tartó 4 fokos esős nyálban a kutya nem költözik majd ide.
Kerestél rajtunk tavaly 1200-t, most a télen buksz 4500-öt + fűtést.
Másfél milla mínusz csak mert semmi sem volt elég neked...
Remélem ízlik a saját főztöd :-P




 - foly köv -

....

....

....

"ÉÉÉÉS CSAPÓ!! - ENNYI!!"

"Szuper volt emberek, szép munka!"
"ÍGY KELLETT VOLNA LEFORGATNI A BOSSZÚVÁGY 6-OT CHARLES BRONSON-NAL'"
"BAKKER, Ha még beletettetek volna 1-2 robbanást, meg helikoptert, még Michael Bay is tapsolna!"

...ja... Nem is rossz.
De ez a Blog nem is önmaga lenne, ha csak parasztvakításból állna, és legalább a bejegyzés végén nem emelnénk fel torok-köszörülve a kedvenc görbe tükrünket:

A fenti sztoriban ugyanis, legalább akik régebb óta követik a blogot azok érzik, hogy azért a kép még nem teljes.
Hazudnék ugyanis, ha azt mondanám, hogy az elmúlt fél évet olyan nyugodt-jóllakott ovis mosollyal pislogtam volna végig mint George Cloney a fent említett Kaszinórablást.
Nem, ez nálam-nálunk 2 lazán-nézős-szendvicszabálós jelenet között inkább úgy nézett ki, mint a gyász 5 fázisa csak fordított sorrendben:

1: Tavaly augusztusban kezdtük az "elfogadással" mikor Franz szembesített minket a ténnyel, hogy itt bizony bioendoszkópos gyomortükrözés jön *zzzziiiippp* vagy cuccolhatunk az utcára...

2: Ezt követte kb 3 hónapnyi "depresszió" amikor az ember folyamatosan olyanokat kérdezget magától hogy:
 - De mi mindig olyan rendesek voltunk ezzel a gyökérrel, hoztunk neki bort meg mindent, időben utalunk mindig akkor miért?
 - Ha most ennyit le tudott húzni rólunk és jogilag semmit se tehettünk ellene, akkor mikor jön legközelebb és mennyivel?
 - Ha már most buktunk 1200-t, és a következő költözés megint lesz vagy 2 milla - amit soha többet nem látunk, - akkor mi a francnak vagyunk itt külföldön egyáltalán? Hogy egy telhetetlen büdös paraszt a végén a köcsög vigyorával lenyúlja azt amiért itt gürizünk évek óta? De hát ez így meg se éri!

3: Az "alkudozás":
Nem! Nem fizetünk többet ennek a köcsögnek!
Nem tettünk tönkre semmit a lakásban, mire? Vissza fogjuk szerezni legalább a még nála levő 2. felét a pénzünknek és lelépünk a p*csába!
Igen, még akkor is, ha közben kis ecsettel festjük ki a konyhát, akkor is, ha négykézláb vaxxoljuk Salamon tökére azt a rohadt fenyőparkettát, akkor is, ha én fugázom újra saját költségen a zuhanyt... Mert ez az egész még mindig kevesebbe kerül, mintha az öreg kiszámlázna nekünk valamit, egy NAGYON vastagon fogó ceruzával...
Akkor is, ha ezért idén bukunk egy csomó napsütéses hétvégét.
Akkor is, ha ezért mi rágjuk magunkat rendszeresen, mi veszünk össze, akkor is ha ezért idén a régóta tervezett Szardíniai utat is bukjuk.
...Akkor is...

4: A "Harag":
Mikor a fentiekkel eltöltött 6-9 hónap után szép lassan kis költségvetésű Hulkká változol. Tudod, aki nem is zöld, nem is izmos, csak simán mindig tapló és alapból üvöltve kér még fagyit is :-P

(Nem, nem vagyok egy 47-es bakanccsal ivartalanított Shemale díva, de gondolj bele, mit tesz 3/4 évnyi konstans agybaszós- lakhatást érintő stressz bármilyen paraszttal: Főleg úgy hogy az utolsó idegszálán egyszerre táncol az új lakás keresés/szerződés/költözés, a standard melóhelyi ovis szintű intrikák megoldása (a Peti napi 7,2 percet tölt el cigizéssel Főnök, csinálj valamit!) meg az asszony:


...csoda hogy Bloggyártó Bélánk taplóbb stílusban kezdd el írni??? Szerintem nem...

5: A "Tagadás":
Na itt tartunk most: A vígan létnél - "Háhh, Franz.... Minden mezőt levédtem, mindenre gondoltam, és pörög a Hollywood-i terv, hogy könnyezős-sminklefolyósra sz*passalak egy főgonoszos "Hahhááá-val"

....de amit a tv-ben már nem látsz: hogy ettől még piszkosul be vagyok szarva, hogy mi lesz az utolsó lépésed...."












1 megjegyzés: