2020. augusztus 28., péntek

3 Szupergát-túra a Glockner tövében - avagy a Google Maps árulása

 

Nem Tibi, ne örülj, ez nem a kedvenc XXX csatornád legújabb Gangbang videója, és még csak nem is a 7. évad *köhh* - sorozatokhoz hűen szar - kezdete... Ez puszán egy kissé-szittyós motoros rövid, képes beszámolója egy spontán napról - ami képgalériának túl sok lett volna, blogbejegyzésnek meg kevés, de a sors fricskáit tekintve mégis ideillik, ebbe a sztoriba - amolyan stáblista közbeni-utáni "plussz poén jelenetként"

Kb ideillő zenei aláfestésnek meg tedd be - EZT a számot (link) -

...Tudom öreg, ne is mondd, én is azt hittem hogy a Corona (nem nem a sör Tibor, a 2020-as vírus) meg a nejem terhessége PONT elég lesz, hogy a seggemen maradjak, de motorosként tudod hogy van ez... Tudat alatt mindig hív a hegy, amikor meg betelik a pohár, egyszerűen MENNI KELL, még akkor is, ha ez IDÉN nem többnapos túrát jelent Vallhallába, csak egy egynapos csaffadt kanyart, valahol a szomszéd kertek alatt....

Ja. 

Szerencsére nekem megvan az a kurva nagy előnyöm (hozzád képest) hogy az Alpok lába - és ezzel a jobb utak többsége - alig egy-két órányira van a törzshelyemtől, ami így 2020-ban még mindig nem saját lakást, vagy törzsvendég sör-hütte asztalt jelent - pusztán az aranyáron bérelt lakásom klotyóját, de ez most mellékes ugye. 


Ami viszont számít, hogy félig-felelősségteljes férjként az idei motorostúráimat igyekeznem kellett beszorítani a korábbi több-napos Európa turné-k helyett, a max egy napos - itthon alszom kanyarokra - és ebben bármi "mesélésre érdemeset" villantani ugye amúgy sem lett volna könnyű.....

Ez a poszt is csupán azért született meg a blog zárása után, hogy - saját magam szórakoztatásán felül - megmentsem a segged egy esetleges KURVA ROSSZ DÖNTÉSTŐL, HA MÁR 6 ÉVADON KERESZTÜL AZ ELLENKEZŐJÉT SULYKOLTAM AZ ARCODBA...!

...kiderült ugyanis, hogy Murphy - jó kapitalistaként - az elmúlt években bevásárolta magát a Google-be is, úgyhogy ha te is (érzésre sokszor) a listáján vagy, innentől kezdve inkább "egészséges gyanakvással" fogadd az ajánlásait...

P...PICSÁBA!!!

 

Tibor bazzdmeg, megint kibaszottul idő előtt lőtted le a csattanót!!!

 

...oké Géza, de most nem az önmarketing a lényeg, hanem hogy megmentsük az olvasóink vérrel és verejtékkel szerzett szabadságát és forintjait! És mielőtt túl bő lére ereszteném (megint) az Intro-t - íme a 2020 augusztus végi 2. fél-napos túrám tanulsága: 

"Ne higyj az időjárás jelentésnek!!!"

"Hülye!!! Ez nem újdonság, ezt pofázzuk 2013 óta!!!"

"Jaaa.... akkor ....ööö...izééé... Ne (mindig) higgy a Google Maps-nak sem!!!!"


...Tudom Tibi, ez nálam kábé szentségtörés, de így a 7. évben nekem is be kellett látnom az elképzelhetetlent, miután a Sors és Mr Google karöltve szopattak kacsára - jó magyar népmesék és Ludas-Matyi módjára egy nap 3x-osan is, mégpedig ezzel a rövid, de igen frappáns forgatókönyvvel:

#Tibor: "Augusztus van Tibi *Hukk*, megint többet ittál a kelleténél, és ez így nem mehet tovább!!

#Tibor (2):"....mi a piálás?

#Tibor: Nem, te hülye, hanem hogy IDÉN, Corona ide-vagy-oda, de eddig még csak a MALTATAL-i víztározóig mentél el (céges-teszt-) motorral itt:





 #Tibor (2): "Jaaaa, jóóóvan vazzeg de hova a fenébe menjek, ami legalább ilyen jól néz ki, és mégse kell érte 3 napot motoron ülni, és hotelben se kelljen aludni, ahol Horvátból' visszatérő Corona Claus meg a kölykei tüsszentik majd le felváltva a reggelis kis croissant-jaimat???"

#Tibor: "Mondjuk ide hülyegyerek - link - "


#Tibor: "E! Egy szűk 400km-es kanyar 3, azaz 3 fasza gáttal - ami kb 7 óra plussz pisiszünet, ha nyugger módban mész, ha viszont egy "Fuck it" kíséretében felteszed 19-re a jogsidat, és 100 feletti átlaggal lenyomod a kört.... Nos akkor is 7, sőt Nyóóóc te pöcs, mert tudod: megállsz majd tankolni meg fotózni is... *slap*" ".... hülye... :-P "

#Tibor (2): "hhhhh.... Na jó, de kezdjük az alappal mert idén nem kell a jól bevált szopás-széria"

  • "Időjárás? - check - Napsütés és 26 fok"
  • "Google Maps? - check - mindhárom hely elérhető és dugó sincs..."
  • "Murphy? - ....a faszéééé mosolyogsz paraszt!!! Na mindegy....  Itt a szomszéd kertek alatt, a Glockner mellett úgyse nagyon tudsz kikúrni velem... :-P"

Na gyerünk!

Szűk 3 órával és 2 tucat jó- de ismert kanyar után érem el a 168-as főútról délre leágazó Subachstrasse-t, aminek az utolsó negyede már a 2D-s nyomvonal alapján is faszán néz ki:


...a Tauernmoossee-t elérve pedig remélem így a 7. évad peremén is lefosom majd a bokám ETTŐL A LÁTVÁNYTÓL:


*köhh* #Murphy: "flmkghmmm...lófaszt...."

#Tibor: "Mit nyekeregsz köcsög? Jó, oké, a vaj aszfaltot 4 lépésben és kb 8km alatt cserélted alattam először Hungária-körútra, majd sóderes vízmosásra, de na...:"

#Tibor:"...kit érdekel, ha fent vár a mindent-baszó-szuperpanoráma?"

#Murphy: "Ja.... csak nem téged Tibor...!"

#Tibor: "Mi??? Mi az hogy nem engem??? 

Itt a tavalyi Google kép a Günterékről, akik a lomtalanításból mentett Vespákkal állnak a gát tetején bakker!!!:


#Murphy: "Lehet, de a LÉÉÉNYEG most is a részletekben van kishaver!!!

" Tavalyi!!!

" Idénre TE Baustellét, építkezési sódert, meg sorompós tiltótáblát kapsz mondjuuuuuuk..... az uccsó 7,5km-en, hogy a 28 fokos napsütésben ESZEDBE SE JUSSON felgyalogolni odáig, szóval EZ a szakasz hiába kék a térképen és kocsival járható, :


#Murphy: "...mert neked inkább... öööö... PONT ITT és pont most egy jókora lófaszt a seggedbe, oszt sziszegő pingvinként totyogva kulloghatsz vissza oda ahonnan jöttél:

# - "Biciklivel SE KISKÖCSÖG!!!"

#Tibor (2): 

1: Murphy.... Pont te tudhatnád, hogy én már rég nem sziszegek, 

2: Oké, néha, de nyugi, nézzük pozitívan a dolgot - még 2 állomás hátravan, KIZÁRT DOLOG hogy azoknál gond legyen, és - ITT (link) - ennél a jó osztrák módon elnevezett 183-as számú "Stausee" (tározó-tó) -nál is van azért olyan szög, ahonnan nem rossz a látvány:






#Tibor: "Ja ja... de NEM EZÉRT JÖTTÜNK IDE BASZOD, és nem is azért hogy sóderen araszolva forraljuk a szörny agyvizét, szóval húzzunk! Szerencsé(d)re a 2-es megálló, a Glockner mellett-i Mooserboden-i tározó ( - link - ) alig 50km, és oda legalább fel lehet menni:

#Tibor: "...ide...:"

#Tibor: "...hisz' itt a sok paraszt a képeken...:"


 #Murphy:"....hááááát... végül is ja..."

#Tibor: "óóó bazzzdmeg, mégis mi a faszt jelent az, hogy VÉGÜL IS....?"

 #Murphy:"hehe... hát NEKED azt hogy nem, másnak meg azt, hogy JA, de busszal..., ettől a kis őrbódétól, potom 24 juróért - az meg csak itt, csak most, csak neked kábé úgy 7500..."

 

 #Tibor: "Jóóóvanna, leszarom, legalább lesz egy  poén képem, ahogy motoros göncben meg sisakban ülök a kínaiak közt a buszon, mint valami balkáni Ghost Rider :-) ! "

 #Murphy: "iiiiigeee.... ja, akarom mondani: NANÁ HOGY NEM te kis pöcs! *hehe* Nézz már az órádra hülyegyerek! 

"14:34"

"Bingo! Ezt IS buktad:"


 #Murphy: " de nesze kishaver, itt a neked kiterített vörös-szopóroller-szőnyegen csinálhatsz egy fotót, arról, hogy Maaaajdnem összejött! :-D"

 #Tibor: Sebaj Tibi, oké, duplán beszoptad mára, és igaz hogy 5 órája motoron ülsz, de az utolsó úticél, a - Dießbachstausee (link) - , már legalább a hazaút felénél van, és ha már a 2 fontosabb helyet bebuktuk, legalább ez szépít majd egy kicsit a napon! Ezt nézd: Weißenbach bei Lofer-től alig bő 10km:

és van itt minden:

 - fasza kanyarok,

 - giga hegyes / Need for Speed fenyveses háttér

 -  0 forgalom:

 fent meg végre ez a panoráma vár majd:


 #Murphy:*köhh*

 #Tibor:NE MÁÁÁÁR!!!! A RETEK KUURVA ANYÁD BAZZZDMEG!!!!

 #Tibor: "OTT MUTATJA FENT AZ A KIBASZOTT GOOGLE, HOGY FEL LEHET ODA MENNI KO-CSI-VAL FASZOM!!! MEG OTTVANNAK A KURVA ÉRTÉKELÉSEK SZÖVEGESTÜL BAZZZDMEG!!!

 #Murphy: "öööö...ja.... Neked meg itt ez a kis mágneskártyás-sorompócska, szóval kb a lőtt-kutyát még PONT érdekli, hogy felmegy-e valaki, különben nem lenne a kártyaolvasó ugye... De ne szarj be Tibikém, ígérem ha kikerülöd és felmész nem lesz fent kamera, hogy 2-3000-es csekkecskét küldjenek Hófehérke kibaszott törpéi, akik pont itt csákányozzák majd a... fákat *kacsint*

#Tibor: "Na nem öreg... Ezt már tényleg nem! Hazagurulunk szépen, az ismét csikként elnyomott kis pöcsünkkel a zsebünkben, és a teraszon felpattintjuk a dobozos Kozel-t egy őszinte "Baszokazegészre" kíséretében! 

Na? Erre varrjál gombot! 

Főleg úgy, hogy legalább a főútig visszavezető szakaszon azért még tudok lőni 2-3 jó képet:





 #Tibor: "Tudod mit Murphy...? Bár triplán beszopattál ma is, de mégse volt olyan rossz ez a nap! ....legalább nem áztam meg.... :-)

 #Murphy: ".........én azért ERRE nem vennék mérget kishaver ;-) " :



 - CUT!!! - 

 

 #Murphy: .....Issstenem, mennyire vicces vagyok!"



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése