2016. április 8., péntek

Final countdown 3/1: Kimaxolni Malaysiát - Part 3Singapore 3. nap

Buddha Toot Relic templom mánaposan.

....

..hukk...

....rendszer újraindítás....

........másnap...

...másnap mire észbe kapsz már némi ismeretlen helyről származó, gyomorsav és fejfájáscsökkentő reggeli után a hoteledtől nem messze lévő Buddha Toot Relic templomban indul lassan újra az agyad, mire a 2 fps/sec képfrissítéssel felfogod, hogy EZ IS fasza:
 ...arany sárkányostul...


...hukk...


...mérges AVATAR istenestül....


...köhh...


...fevkő Buddhástul....


 ...vazzeg...

...Isten áldja a barmot aki kitalálta a fényképezőképek 3 tengelyes képstabilizátorát.....

 ... na Zorro, Hozé, vagy ki a fuck vagy, üljünk fel szépen fel gyorsan a visszafele menő gépre...!

...hbmflmk....


....

...a flmkh.... vazzeg... mikor ettem répát....?

...

(...hihetetlen, de visszaértünk Alor Setarba egyben - azaz 2 a 2 ben :-P úgyhogy másnaptól acetonos lehelettel jöhet 1 hét meló:)

és hogy meglegyen rendesen a kontraszt a hétvégén látottakhoz képest, jöhet a standard maláj melós étkezde valami kanális partján:


Bár már így se túl bizalomgerjesztő egy ilyen lokál, elég csak a telefon elforgatásával nézőpontot váltani, hogy még szarabb legyen:


az a baj, hogy blogból még nincs 4Dx mint moziból, mert ha mellécsaphatnám az árnyékban levő 42 fokot és a hozzá tartozó "illatáradatot", na AKKOR ütne igazán a cucc!

Nagyjából itt van még választásod:
1: beülsz a cocialista közterület fenntartók horgásztavi üdülőjébe,


és megeszed a műanyag tányéron eléd-rakott sült/rántott valamit, szamováros rizzsel és pecás alu-hamutálban felszolgált lucskos zöldkörettel...


vaaagy...

a szódáslóról csórt szemellenzőt a kocsiban hagyva, véletlenül egyszer rendesen körbenézel a parkolóban és meglátod a konyhát, és sikítva rohansz az első mekdóba


Nem, ez NEM túlzás,
nem kamu,
EZ TÉNYLEG A KONYHA!!
Tényleg az utcán, tényleg.... EZ, ilyen. 8-O

...és nem, mi ezt speciel Nem vettük észre időben :-P

Ennek és a 40 foknak pedig aztán egyenes-ági következménye, hogy rájössz:
Einsteinnek igaza volt.
Minden relatív, még a halmazállapotok is, és DE, igenis van olyan, hogy a székleted 3 napig hígabb mint a vizeleted :-P Az itteni zöldségek fele meg puffaszt is rendesen, úgyhogy a legapróbb szellentési kísérlet is innentől felér egy 5 golyós orosz-rulettel :-P
Folytassam?

Szerintem se...
Maradjunk inkább valami vidámabb témánál...

X+1. nap a következő hétvégén már elég déja-vu-sként indult, mikor péntek délben David Copperfield-et megszégyenítő módon váltunk köddé az 1-es szalagról, és mire feleszméltem, egy kimondhatatlan nevű maláj kikötőben álltam 8-as tömött sorban a hétvégi-kiránduló- migránsok között.

...majd a következő pillanatban már azon kaptam magam, hogy egy 797-es Boeing-nek álcázott 900 férőhelyes Mahart-hajó klónon nézem a Maláj Barátok-közt 234. epizódját... :-P :


...útban Langkawi-szigete felé, ami itt az induláskor, a pocsolya-színű vízben úszó kajás dobozok láttán még nagyon nem tűnt biztatónak:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése